Tallinn

 

Attraksjoner

Fakta

Museer

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

 

Hotell

Flybilletter

Reisehåndbøker

Annet Nyttig

 

Ambassader

Kart

Transport

Turistinformasjon

Priser

Vær og klima

Flagg og kart

 

Blå fargen står for himmelen og troen på en lysere framtid. Svart er et symbol på den vankelige historien til Estland, mens hvitt uttrykker håp og ærlighet.

Se kart over Tallinn her

Partnere

 

Brasil

Spania Reise

Krakow Hotell

 

Anbefalte barer og nattklubber i Tallinn

Molly Malone’s

Molly Malone’s er en av Tallinns mest berømte puber. Denne irske puben har Guinness reklame hengende på veggene og gir en ekte pub følelse. Den ligger ved rådhusplassen og har en utsikt andre barer kan drømme om. Du får mat, drikke og levende musikk til gode priser. Hvis du er interessert i å surfe på nettet mens du er i Tallinn, tilbyr Molly Malones trådløst internett gratis.

Nettsted: www.mollymalones.ee

Ice bar

Ice bar er en trendy bar som ligger i Merchant’s House Hotel. Baren har tatt vare på det middelalderske utseendet og kombinert det med moderne design. Baren serverer shots i glass laget av is. Denne baren kaller seg  “coolest bar in town”. Anbefales.

Nettsted: www.icebar.ee/icebar

Nimega baar

Navnet på baren, som ligger i gamlebyen, kan oversettes som "baren med navn". Nimega bar tilbyr live musikk og karaoke. Baren er et populært møtested for unge estere, turister og utlendinger i Tallinn.

Nettsted: www.baarid.ee/en/NimegaBar

Depeche Mode Bar

Oppkalt etter bandet Depeche mode. Under bandets Europa turne i 2001, var bandet innom nettopp denne baren og hadde seg en øl. Dette er syntes eieren var god nok grunn til å oppkalle baren etter dem.

Address: Voorimehe 4
Telefonnummer: +372 641 16 08        

Club Hollywood

Legendarisk nattklubb som ligger i hjertet av gamlebyen. Det var den første nattklubben som åpnet i Baltikum, men opprettholder fremdeles rykte som en av de mest populære. Her befinner du deg i en intim og energisk atmosfære, med mennesker som danser hele natten. Nattklubben er delt inn i to etasjer hvor underetasjen er roligere enn den øverste.

Addresse: Vana-Posti 8
Telefonnummer: +372 627 47 70        
Nettsted: www.club-hollywood.ee

 

Anbefalte Hotell

 

Three Sisters

Swissotel

Tallink Spa

The Reval Hotel

The Reval Park

St. Olav Hotel

Tallink City

Meriton

Reval Central

Uniquestay

 

web statistics