Tallinn

 

Attraksjoner

Fakta

Museer

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

 

Hotell

Flybilletter

Reisehåndbøker

Annet Nyttig

 

Ambassader

Kart

Transport

Turistinformasjon

Priser

Vær og klima

Flagg og kart

 

Blå fargen står for himmelen og troen på en lysere framtid. Svart er et symbol på den vankelige historien til Estland, mens hvitt uttrykker håp og ærlighet.

Se kart over Tallinn her

Partnere

 

Brasil

Spania Reise

Krakow Hotell

 

Shopping i Tallinn

Prisene i Tallinn er gjennomgående lavere enn i andre europeiske storbyer, noe som gjør byen til et gunstig alternativ for shopping. Det er et bra utvalg av internasjonale merkevarer til gode priser. Av lokale varer er Tallinn kjent for håndverkprodukter, glass, lær og souvenirer fra sovjettiden.

Åpningstider er som regel fra 10.00-19.00. Mange butikker stenger tidlig lørdag. Med unntak av de store kjøpesentrene og dagligvarebutikkene er de fleste butikkene stengt på søndager.

Kjøpesenter i Tallinn

kjopesenter i tallinn 

Stockmann

Det store og kjente finske varehus, har et stort senter i Tallinn. Stockmann har et godt utvalg av varer og inneholder en ypperlig dagligvarebutikk. Klær, kosmetikk, sko, vesker og lærvarer får du her av god kvalitet. Prisene på Stockmann kan føles en smule dyrere enn i de andre kjøpesentrene, men servicen er også bedre her.

Åpningstider: Man-Fre 09.00-22.00 Søn 09.00-21.00
Adressen: Liivalaia 53

Viru Center

Top of the line kjøpesenter med til sammen 30 000 kvadratmeter butikk- og restaurantflate. Kjøpesenteret er helt nytt og huser Tallinns mest prestisjefylte butikker. Du kan regne med og finne alle kjente merkevarer, i tillegg til en rekke hurtigmatrestauranter her. Eksempler på butikker er Mango, Zara, Vero Moda, Diesel, Denim Dream og Miss Sixty.

Adresse: Viru väljak 4
Telefonnummer: 610 1444
Nettsted: www.virukeskus.com

Tallinna Kaubamaja

Tallinna Kaubamaja ligger i sentrum av Tallinn. Kjøpesenteret har holdt koken gående siden 1960, men fremstår fremdeles som moderne. Kjøpesenteret er facinerende og skiller seg ut fra de andre kjøpesentrene. Det er et stort utvalg av klær og gavebutikker her. Dette senteret har forbindelse med Viru Center så her kan du slå 2 fluer i en smekk.

Adresse: Gonsiori 2
Nettsted: www.kaubamja.ee

Marked i Tallinn

marked i tallinn

Keskturg

Keskturg er en klassisk markedsplass som ligger ved gaten Keldrimäe. Det er en opplevelse bare å observere alt livet, lukten og støyen som kommer fra alle bodene. Her blir alt fra frukt, klær og suvenirer solgt til billige priser. Markedet har åpent til klokken 16.00 med unntak av søndager, da markedet stenger 13.00

Anbefalte Hotell

 

Three Sisters

Swissotel

Tallink Spa

The Reval Hotel

The Reval Park

St. Olav Hotel

Tallink City

Meriton

Reval Central

Uniquestay

 

web statistics